vr 01 sep.

Word één dag Ondernemer voor de Klas en inspireer!

Talent ontbolstert zelden spontaan. En dat is met ondernemingszin net zo. Word één dag Ondernemer voor de Klas en inspireer de ondernemers van morgen. Wil jij ook vonkjes van ondernemingszin bij jongeren aanwakkeren? Word met jouw expertise, passie en energie voor één dag Ondernemer voor de Klas! Tot binnenkort voor de klas? Alvast bedankt voor je engagement!

Ondernemers voor de Klas is een project van Vlajo, met de steun van VKW Limburg - destijds oprichter van dit unieke project – en wordt georganiseerd in het hele secundaire en hogere onderwijs.

Enkele praktische zaken op een rij:

Dit project wordt aangeboden in het hele secundaire en hogere onderwijs. Naast bedrijfsleiders en ondernemers voor de derde graad zijn we ook op zoek naar young potentials en ondernemende werknemers om in dialoog te treden met leerlingen uit de eerste en tweede graad. Vlajo begeleidt je hierin met de nodige lesvoorbereidingen.

Geef tussen tijdens één van de drie actieperiodes een twee uur durende gastles en inspireer jongeren! Je deelt jouw verhaal en gaat in dialoog met beloftevol talent dat misschien morgen weer je pad kruist. Het thema van jouw gastles en de doelgroep waarvoor je wenst te spreken bepaal je volledig zelf. Van Vlajo krijg je een basis-PowerPoint en tips voor de gastles, zo wordt de voorbereiding van de gastles tot een minimum herleid.

Inschrijven?

  • Eerder deelgenomen? Maak gebruik van de login-link in de automatische mail die je ontving op 1 september.
  • Je eerste keer? Stuur een mail naar smets@vlajo.org of schrijf je in via www.vlajo-ovk.be.