Jongeren.

Ben jij een trotse jonge ondernemer, high potential of ambitieus om een mooie carrière uit te bouwen? En ben je op zoek naar een sterk netwerk van gelijkgestemden met tomeloze ambitie? Dan zit je goed bij ons.

Laat je challengen en verwerf nieuwe inzichten zodat je kan groeien. Als ondernemer, jonge manager maar zeker ook als mens.

Wat bieden we jou?

Werkgroepen

Maandelijkse bijeenkomsten van gelijkgestemden die elkaar steunen en inspireren om beter te ondernemen. Om van elkaar en van gastsprekers te leren en in alle openheid inzichten en best practices te delen.

• 2 werkgroepen Jongeren
• Nextgen Thursdays

Academy

Versterk jouw competenties via onze Academy. En dit op tal van domeinen, maar ook met opleidingen specifiek gericht op jou als jonge high potential.

• Mini MBA
• Social Media Mondays

                                                                                                                                                                           

Jong VKW Limburg

Ben je een jonge ondernemer of manager met een leidinggevende functie en wil je deel uitmaken van een sterk en uniek netwerk van gelijkgestemden? Zoek je meerwaarde voor zowel je persoonlijke groei als die voor je bedrijf? Dan is Jong VKW Limburg iets voor jou!
Hét onmisbare netwerk voor alle jonge ondernemers en high potentials mét een hart voor Limburg. Volledig autonoom met een eigen werking, activiteiten en bestuur.   

Kennisdatabank.

onze business communities.

Wens je extra informatie? 
Contacteer mij gerust. 

Stijn Lambrechts
manager events & Jong VKW

0471 29 20 39
stijn.lambrechts@vkwlimburg.be