ma 20 mrt

Nieuwe voorzitter en bestuurders bij Ondernemingsclub Houthalen-Helchteren (OCHH)

Na een engagement van vier jaar heeft Wim Verstraten de voorzittershamer van OCHH doorgegeven aan Bert Timmers. Dit alles vond plaats tijdens de feestelijke jaarvergadering bij de Barrier.

Tijdens de jaarvergadering van de Ondernemersclub Beringen (OCHH) heeft Bert Timmers (TCS nv) de voorzittershamer overgenomen van Wim Verstraten (Buildinqs Group). Daarmee krijgen de 110 aangesloten bedrijven van OCHH na vier jaar een nieuwe voorzitter aan het roer.

Wim Verstraten nam in de 2019 de leiding over het lokale ondernemersnetwerk. “Ondanks de uitdagingen rond corona en de economische crisis, is ons ondernemersnetwerk in Houthalen-Helchteren blijven groeien. Zo hebben we het voorbije jaar zelfs de kaap van 100 aangesloten bedrijven overschreden, waar we fier op zijn.”

Na een engagement van vier jaar, zet Wim met veel vertrouwen een stap terug. “Ik blijf nog actief binnen het OCHH-bestuur, maar op tijd en stond is er nood aan een frisse wind. Het is dan ook met veel vertrouwen dat ik de fakkel doorgeef aan Bert. Hij zal met veel vuur verder bouwen aan de uitbouw van onze club.”

De nieuwe voorzitter is helemaal klaar om OCHH te laten groeien in de komende jaren. Bert Timmers: “We willen met OCHH verder bouwen op de stijgende lijn die reeds ingezet werd door Wim. Daarbij blijven we focussen op een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van de lokale ondernemers. Daarnaast zetten we verder in op onze bestaande lokale samenwerkingen met onder meer het Don Bosco College. Hun studenten zijn dé werkkrachten van morgen, die we nu al willen laten kennismaken met de vele boeiende bedrijven in Houthalen-Helchteren.”

De Ondernemersclub Houthalen-Helchteren wordt gecoördineerd door VKW Limburg en ook daar zien ze de toekomst positief in. Ruben Grauls, manager lokale netwerken: “Wim heeft de voorbije jaren een mooie groei gerealiseerd, waarvoor we hem bedanken. Met Bert krijgen we ongetwijfeld een gedreven opvolger die met een duidelijke toekomstvisie zal doorduwen op het verbinden, vooruithelpen en informeren van de lokale ondernemers.”

Met ook de komst van twee nieuwe bestuurders – Patricia Bosman (Grafityp) en Kristof Houben (Deholi) – kan OCHH met de nodige energie verderbouwen in 2023.