do 26 okt

Loop in de kijker bij aanstormend UHasselt-talent

Bedrijven in Limburg hebben met 5,9% het minst universitair geschoolde medewerkers in hun rangen van alle provincies. Nog een reden waarom VKW Limburg pleit voor een verdere verruiming van het universitaire opleidingsaanbod aan de UHasselt ter directe ondersteuning van onze sterke bedrijfssectoren.

Aan de andere kant horen we regelmatig van leden dat ze het soms ook moeilijk vinden om universitaire talenten aan te trekken, ondanks de vaak zeer mooie kansen die ze als groeibedrijf bieden voor jong aanstormend talent.

Weet dan ook dat er tal van mogelijkheden zijn om jouw bedrijf zelf in de kijker te plaatsen bij studenten die weldra afstuderen aan de UHasselt.

Denk bv. aan het aanbieden van stageplaatsen voor masterstudenten (er worden nog plaatsen gezocht voor de periode feb-mei), het laten uitwerken van kleine bedrijfsprojecten, meewerken aan een masterproef, deelnemen aan de jaarlijkse masterbeurs ‘Limburgse Jobbeurs’, vacatures plaatsen op uhasselt.jobteaser.com tot zelfs het geven gastcolleges. Zelfs bepaalde kleinere adviesopdrachten kunnen door studentenvereniging junior consulting worden uitgevoerd.

Een overzicht van alle mogelijkheden tot samenwerking met de UHasselt vind je op deze webpagina.

Alle informatie over samenwerking met specifiek de faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen wordt ook hier gebundeld. Daarvoor kan je ook contact opnemen met Liesbeth.Celis@uhasselt.be.