do 16 nov

ETV onderstreept ambities via partnership met VKW Limburg

VKW Limburg verwelkomt met ETV een nieuwe structurele partner die matcht met het DNA van de werkgeversorganisatie. Het partnership loopt over 3 jaren en zal ETV als gevestigde, maar nog niet overal even bekende, partner in kwaliteitsvolle en stijlvolle beveiliging op de kaart zetten bij het selectief VKW-netwerk van eindbeslissers van Limburgse bedrijven.

Overige structurele partners van VKW Limburg zijn en blijven HR dienstverlener Acerta, verzekeraar Allia, automobielgroep A&M-BMW, fietsleasebedrijf Cyclis, Deloitte, IDEWE, ING en Intellisol. Niet voor niets allemaal toonaangevende spelers binnen hun sector.

Welkom ETV
Al heel wat jaren werkt VKW Limburg met gericht gekozen structurele partners die haar werking mee ondersteunen. 

Ruben Lemmens, gedelegeerd bestuurder van VKW Limburg: “We zijn blij met de komst van ETV als nieuwe structurele partner. Net als onze overige partners sluit ook het dynamische beveiligingsbedrijf van Monique Van Vlierden en Dirk Koopmans perfect aan bij het DNA van VKW Limburg. Beiden leggen we de kwaliteitslat hoog.”

Briljant beveiligd
ETV, gevestigd in Heusden-Zolder, is al ruim 25 jaar partner in kwaliteitsvolle en stijlvolle beveiliging. ETV is actief in zowel woningbeveiliging als bedrijfsbeveiliging en mikt ook op bouwprofessionals. Stijlvolle alarmsystemen en designdetectoren die naadloos overlopen in het interieur van een woning. Of high-end camera’s en briljante totaaloplossingen die een bedrijf veiliger maken.
Denk hierbij onder meer aan alarmsystemen, buitenbeveiliging, camerabeveiliging, videofonie, smarthome-toepassingen, toegangscontrole en werfbeveiliging.

Midden 2021 werd ETV overgenomen door Dirk Koopmans en Monique Van Vlierden en werd zo een zusterbedrijf van MOM security en telt binnen de groep ook Boldt, specialist in tijdelijke technieken.

Monique Van Vlierden, algemeen manager ETV en Dirk Koopmans, bestuurder ETV: “We zijn al jaren actief lid van VKW en graag te gast op de VKW-activiteiten. Na onze overname midden 2021 zijn we blij om nu ook ETV te kunnen profileren in het sterke VKW-netwerk en geloven we sterk in de synergiën van deze samenwerking. Dit past bovendien perfect in ons streven om bovenaan op de radar te komen bij belangrijke Limburgse bedrijven.”