di 31 jan

Cyclis onderstreept steile ambities via partnership met VKW Limburg

VKW Limburg verwelkomt met Cyclis Bike Lease een nieuwe structurele partner die volledig matcht met het DNA van de werkgeversorganisatie. Het partnership loopt over 3 jaren en zal het nog altijd jonge, maar erg sterk groeiende fietsleasebedrijf nog meer op de kaart zetten bij het selectief VKW-netwerk van eindbeslissers van Limburgse bedrijven. Overige structurele partners van VKW Limburg zijn en blijven HR dienstverlener Acerta, Deloitte, marketingbureau Expliciet, ING, A&M-BMW en verzekeraar AlliaVHS. Niet voor niets allemaal toonaangevende spelers binnen hun sector.

Welkom Cyclis

Al heel wat jaren werkt VKW Limburg met gericht gekozen structurele partners die haar werking mee ondersteunen. 

Ruben Lemmens, gedelegeerd bestuurder van VKW Limburg: “We zijn erg blij met de komst van Cyclis als nieuwe structurele partner. Net als onze overige partners sluit ook het jonge, dynamische en snelgroeiende fietsleasebedrijf van Joep Kempen perfect aan bij het DNA van VKW Limburg. Beiden leggen we de kwaliteitslat hoog.  En als werkgeversorganisatie promoten we uiteraard graag mee het woon-werkverkeer per fiets en zetten we met plezier mee onze schouders onder hun nationale #ikfietsnaarhetwerk-dag.”

Pionier in fietsleasing

Cyclis Bike Lease, dé fietsleasing partner voor grote en kleine bedrijven en hun medewerkers, startte in 2014 bescheiden met een handvol leasefietsen, maar groeide op korte tijd uit tot marktleider die werknemers van grote en kleine bedrijven van over het hele land, en zelfs tot in Nederland, op een gezonde manier naar het werk doet pendelen.

Het bedrijf kan indrukwekkende groeicijfers voorleggen. In 2014 bracht de pionier in fietsleasing welgeteld 54 leasefietsen aan de m/v. Een jaar later waren er dat 150, waarna het aantal spectaculair de hoogte in schoot: 1000 in 2016, 2500 in 2017 en 8500 in 2021. Vandaag telt Cylis een operationele vloot van ruim 27.000 tweewielers, van racefietsen tot speed-pedelecs. In totaal heeft Cyclis 42.000 fietsen in de markt gezet, goed voor meer dan 50 miljoen gefietste kilometers en 3 miljoen minder CO2-uitstoot per jaar. De opkomst van mobiliteitsbudgetten, cafetariaplannen en flexibele verloningspakketten zorgt voor extra wind in de zeilen. Cyclis hecht veel belang aan constructieve partnerships en stond op de eerste rij om samen te werken met de providers van deze plannen. Dit leidt, in combinatie met hun persoonlijke aanpak en passie voor de klant, tot het succesverhaal vandaag.

Joep Kempen, CEO Cyclis: “We zijn blij ons te kunnen profileren in het sterke VKW-netwerk en geloven sterk in de synergiën van deze samenwerking. We hopen hiermee  bovenaan op de radar bij belangrijke Limburgse bedrijven te komen en vinden met VKW ook een sterke partner om mee de schouders te zetten onder onze nationale sensibiliseringscampagne #ikfietsnaarhetwerk, die haar apotheose kent op donderdag 27 april.”