Meet & Read: Joachim De Vos Why Innovation Fails De 7 sleutels tot succes

 • Wat?

  Joachim spreekt over de toekomst, hoe die zich zou kunnen ontvouwen en hoe jij jouw organisatie op deze verandering kunt voorbereiden. 

 • Waar?

  Licata Vini nv
  Duifhuisweg 12
  3590 Diepenbeek

 • Wanneer?

  dinsdag 07 november 2023

 • Prijs?

  € 115 (excl. btw) per persoon (incl. exemplaar van het boek en Italiaans buffet met uitgelezen Italiaanse wijnen)

Innovatie is een buzzword, maar nog veel meer een containerbegrip waarvan veel organisaties niet weten hoe het in te vullen – meteen ook de reden waarom er op dat vlak zo vaak gefaald wordt.

Om succesvol te blijven is het belangrijk dat organisaties bestand zijn tegen de steeds snellere veranderingen en ze die veranderingen liefst ook een stap voor blijven. Het is cruciaal om op een juiste manier naar de toekomst te kijken, onzekerheid te omarmen, kansen te benutten en bedreigingen tijdig te herkennen.

Joachim De Vos leert je niet alleen in de toekomst te kijken, hij bespreekt ook de meest gemaakte fouten en veelvoorkomende valkuilen in een innovatieproces. Bovendien krijg je een beter inzicht in de toekomstige technologische evolutie en verneem je de do’s en don’ts om duurzaam te innoveren en een toekomst-robuust, succesvol innoverend bedrijf uit te bouwen.

Leuk weetje: het boek staat op de shortlist voor ‘managementboek van het jaar 2023’

Wie is Joachim De Vos

Joachim De Vos is professor Scenarioplanning binnen de Universiteit Gent. Hij stond aan de wieg van Living Tomorrow, het Huis van de Toekomst, en bouwde het als directeur mee uit tot een wereldwijd succes. Joachim startte ook TomorrowLab op en reist de wereld rond om innovatie- en foresight advies en presentaties te geven aan bedrijfsleiders, innovatieteams en beleidsmakers.

Joachim spreekt over de toekomst, hoe die zich zou kunnen ontvouwen en hoe jij jouw organisatie op deze verandering kunt voorbereiden. Hij doet dit met passie, visie, inzicht en, wat nog belangrijker is, met praktijkervaring op het gebied van al deze bedrijfs- en consumenteninzichten.

PROGRAMMA

 • 18.30 uur ontvangst met aperitief
 • 19.00 uur voorstelling boek 'Why Innovation Fails: De 7 sleutels tot succes' door Joachim De Vos
 • 20.15 uur wine & dine - netwerking met Italiaans buffet en uitgelezen Italiaanse wijnen
 • 22.00 uur einde